TKO SAM JA I TKO ŽELIM POSTATI?

Tko sam ja i tko želim postati? Jeste li si već postavili ovo pitanje?

Gledaš oko sebe i nisi siguran u svoju budućnost? Da li se školovati dalje? Koje zanimanje odabrati? Što nosi budućnost? Znate li da budućnost stvarate sami? Ili su vam rekli da se morate prepustiti događajima i pognuti glavu? To nije istina!

Nalaziš se na prekretnici i pitaš se koju srednju školu, fakultet ili karijeru odoabrati? Najbolje izbore u svom životu radimo kada upoznamo sebe. Tada znamo kuda želimo ići i što želimo postati.

Želimo ti pomoći na tvom putovanju kroz život, da otkriješ tko si i pomoći ti da budeš svjestan/ svjesna  svojih snaga, i da ti možeš napraviti nabolji izbor za svoju budućnost.

Budućnost se počinje graditi danas.

Standardni postupci profesionalne orijentacije možda ne zadovoljavaju tvoje kriterije? Kako netko može znati hoćeš li biti bolji zidar ili doktor? Mi smatramo da svatko ima pravo odabrati svjoju budućnost i svoju karijeru. Ali da bi izabrao najbolje za sebe, prvo trebaš upoznati sebe. Prihvatiti svoje sposobnosti i talente i odlučiti gdje ih najbolje možeš iskoristiti. Samo je nebo granica. 

Još jednom si postavi pitanje: Tko sam ja i tko želim postati? 

Ako želiš saznati odgovor prijavi se na grupnu radionicu ili individualno savjetovanje!

"In a world where you can be anything, be yourself"

Organiziramo individualno savjetovanje kao i grupne radionice za srednjoškolce i studente.

Termin: 14.10.2017. 

Lokacija: BIOS Poduzetnički inkubator, J.J. Strossmayera 341, Osijek

Cijena radionice: 450 kn

Promotivna cijena radionice za studente, srednjoškolce i nezaposlene  iznosi 225 kn, zgrabi svoj popust od 50% i prijavi se

Prijavi se