O NAMA

 

 

 

Moje ime je Vedrana Zovak. Rođena sam u Osijeku 1985. godine. Studij psihologije sam upisala 2003. godine u Osijeku te ga završila 2008. Od početka studija znala sam da se želim baviti pomaganjem ljudima i ljudskim resursima. Nisam bila sigurna kako spojiti te dvije ljubavi, ali vrijeme je pokazalo put.

Radno iskustvo počinjem u Nexe grupi d.d. kao Suradnik u ljudskim resursima. Nakon toga radim u Trgovačkoj i komercijanoj školi Davor Milas u Osijeku kao stručni suradnik Psiholog. Put i život su me odveli i na prekrasno petogodišnje putovanje u Pulu. Tamo sam radila kao Voditelj odjela ljudskih resursa u trenutno najvećoj turističkoj kompaniji Uniline d.o.o.  Uz sve svoje poslove nalazim vremena i dosta surađujem sa studentskim udrugama poput Udruge Start Up iz Pule od kojih sam dobila i nagradu za izniman doprinis u radu sa stufentima. Također sam surađivala sa Fakultetom Ekonomije i Turizma i Politehnikom u Puli. Iskustvo koje sam stekla u tih 5 godina je neprocijenjivo i dalo mi je snage i poleta i sigurnosti da imam dovoljno znanja i kompetencija da se otisnem u samostalne poduzetničke vode.

Trnutno radim za nekoliko domaćih tvrtki kojima je potrebna osoba koja će biti zadužena za upravljanje ljudskim resursima, kreirati procese, podučavati menadžment kako da upravlja zaposlenicima i najvažnije kako da izgrade sebe kako bi mogli izgraditi svoju kompaniju. Stvaranje novoga i boljeg je moja strast.

Također se bavim i individualnim psihologijskim savjetovanjem i profesionalnim usmjeravanjem. Profesionalno usmjeravanje mi donosi najviše radosti kada vidim da mladi upoznaju sebe i samostalno određuju svoje ciljeve i kako se trude ostvariti ih.

To je neprocijenjivo bogastvo i dalje želim pomoći svojoj okolini da ostvari puni potencijal jer zajedno smo jači.