KARIJERNO SAVJETOVANJE

Prvo pitanje koje si postavljete je: Što je to karijerno savjetovanje i kako mi može pomoći?

Karijerno savjetovanje je definitivno nešto što vam može olakšati život i pomoći vam da se fokusirate na budućnost. Često se nalazimo na životnim i poslovnim prekretnicama te je bitno u tim situacijama posavjetovati se s profesionalcima.

Ako trebate izradu web stranice pitat ćete profesionalca. Ako trebate promjenu prehrane konraktirat ćete nutricionista. Isto tako ako se nalazite u situaciji kada želite promijeniti karijeru trebate kontaktirati peofesionalca.

Činilo vam se da imate plan za svoj život i  karijeru, ali sada je sve u magli? Niste sigurni u to koje su vaši talenti i sposobnosti? Kojim putem krenuti? Javite nam se i uz stručno vodstvo pronađite ponovno svoju motivaciju i usmjerite svoje aktivnosti prema cilju koji će vas uistinu ispuniti.

Nalazite se na prekretnici svoga života i trebate odabrati fakultet? Ima toliko izbora ali niste sigurni koji put je onaj najbolji za vas? Karijerno savjetovanje je u tom slučaju najbolji izbor za vas.

Uz pomoć profesionalaca možeš kreirati najbolji CV ili unaprijediti postojeći i pripremiti se poslovni intervju.

Kako ti možemo pomoći?

Tokom cijele godine organiziramo radionice Simulacije poslovnog intervjua, te umjeto vas pišemo učinkovite životopise i motivacijska pisma.

Specijaliziranim psihologijskim testiranjima i savjetovanjem možemo vam pomoći da otrkrijete svoje sposobnosti, definirate svoje interese i ostvarite svoje potencijale u privatnom i poslovnom životu.

za sve informacije vezane uz karijerno savjetovanje javite nam se putem kontakt obrasca: